Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε πρώτοι τη νέα Skoda Octavia [video]

Διαβάστηκε από 22850 αναγνώστες - 6/11/2019

Στις 11 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Skoda Octavia. Ακόμη βρίσκεται σε καμουφλάζ, αλλά εμείς είχαμε τη δυνατότητα να το οδηγήσουμε για λίγο.

Στην Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στην Τοσκάνη, είχαμε την ευκαιρία να διανύσουμε μερικά χιλιόμετρα με το έντονα καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο, πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11 Νοεμβρίου στην Πράγα. Μήπως αυτό το έγχρωμο καμουφλάζ είναι κατά πολύ επιδεικτικό; «Οι άνθρωποι μπορούν, βέβαια, να κοιτούν, απλώς δε θα έπρεπε να αναγνωρίζουν οτιδήποτε», λέει ο υπεύθυνος της Skoda από το κάθισμα του συνοδηγού. Αλήθεια λέει...

Το γεγονός πως στη Skoda δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη του ή σε συμπτώσεις, δεν εκπλήσσει. Η Octavia είναι μακράν το σημαντικότερο μοντέλο στην γκάμα των προϊόντων των Τσέχων: είναι το αυτοκίνητο με τις συνολικά περισσότερες πωλήσεις σε οκτώ χώρες, είναι το εισαγόμενο αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στη Γερμανία, αλλά και το station wagon με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως οι προσδοκίες για τη νέα, τέταρτη γενιά είναι αντίστοιχα υψηλές.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις